В Каліфорнії, США, в одному з аеропортів впав легкомоторний літак, повідомляє Associated Press.

Як повідомляється, авіакатастрофа сталась в муніципальному аеропорті міста Корона, округ Ріверсайд. За словами очевидців, літак Beechcraft Bonanza після відриву не зміг набрати висоту, зачепився за огорожу, перекинувся та загорівся. Також очевидиця аварії Дороті Волл повідомляє про те, що появі великого полум’я передували два вибухи.

Авіакатастрофа в Короні. Фото: Watchara Phomicinda/The Orange County Register via AP

“В нас було більше, ніж п’ять вогнегасників, але там усе було охоплено вогнем”, - каже Волл.

Ця авіакатастрофа забрала життя чотирьох людей — усіх, хто був на борту літака. Аеропорт був тимчасово закритий для польотів. Федеральна Авіаційна Адміністрація та Національна комісія з питань безпеки на транспорті будуть розслідувати цю аварію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Авіакатастрофа в Короні. Фото: Watchara Phomicinda/The Orange County Register via AP

Нагадуємо, що попри численні авіакатастрофи, американський авіагігант Boeing планує продовжувати експлуатацію літаки моделі 737 Max.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, у грудні минулого року Boeing повністю згорнув виробництво літаків моделі 737 Max.

Також портал Знай.uа писав, що Boeing отримав штраф від Федеральної Авіаційної Адміністрації США в сумі майже 4 мільйони доларів.