Погода на 21 березня в Україні: точний прогноз

У суботу в Україні буде не найкраща погода, стане набагато холодніше, а також всю країну ніби почне накривати хмарами зі снігом і дощем із заходу і півночі. Лише кілька областей зможуть уникнути такої погоди. Також буде сильний вітер північний 7-12 м/с.

На заході пройдуть дощі з мокрим снігом майже по всіх областях. У Закарпатській області тільки сильний дощ. Також тут скрізь стане холодніше – температура від +4 до +10 градусів, і тепліше теж в Закарпатській області.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На півночі України буде теж холодна і вітряна погода. По всіх областях пройдуть дощі з мокрим снігом, а також знизиться температура повітря. Вдень від +5 до +8 градусів, а вночі від +2 до +4 градусів. Також буде сильний вітер.

На сході пройде невеликий дощ, тільки в Харківській області. В інших – мінлива хмарність. Температура вдень від +9 до +11 градусів, а вночі поки заморозки – від -3 до +1 градуса. Вітер південний 7-12 м/с.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На півдні пройде дощ, в Одеській і Миколаївській областях, в інших – мінлива хмарність. Також поки тут ще залишиться тепла погода – температура від +10 до +14 градусів, вдень від 0 до +4 градусів вночі. Вітер хоч і сильний, але південного напрямку.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, складно добиратися на роботу під час карантину не лише лікарям, але і працівників продовольчих магазинів. Тому популярним супермаркетам, в яких працює багато персоналу, доводиться змінити графік роботи. Ми розповіли коли вони тепер будуть відкриті.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.