Життя не цукор, ще й сіль дорожчає: українцям показали нові ціни на білу приправу

Для всіх наших читачів, які чудово пам'ятають, що в Україні ще у березні поточного року було створено дефіцит харчової солі, з'явилися важливі новини. Справа в тому, що в листопаді експерти харчового ринку помітили тенденцію, після стабілізації нову хвилю подорожчання солі.

Ціни на цукор, скріншот з відео
Ціни на цукор, скріншот з відео

Названо товари, ціни на які навіть не думають зупинятися: оплатити зможуть не всі

В ІІІ кварталі 2022 року інфляція на споживчому ринку України порівняно з груднем 2021 року зросла до 21,8%. Українцям показали товари та послуги, які відзначилися захмарними цінами. Як свідчать дані Нацбанку за липень-вересень поточного року, квартальне зростання склало 9,9%.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Продукти, скріншот з відео
Продукти, скріншот з відео

Нові тарифи на світло через російські атаки: українцям розповіли, що робити до кінця опалювального сезону

Для наших читачів, які думають, що буде з цінами на електроенергію в Україні, після масованих ракетних атак на інфраструктуру, у нас є важлива новина - вартість світла для домогосподарств не зміниться. Будь-які заяви про подорожчання є інформаційними атаками росії.

Тарифи на комуналку, скріншот з відео
Тарифи на комуналку, скріншот з відео

Що можна приготувати без гарячої води, струму та газу: прості страви у критичній ситуації

В умовах тривалого відімкнення електроенергії українцям дали поради стосовно того, що можна приготувати без гарячої води та струму. Українці продовжують мужньо триматися, не зважаючи на масові ракетні обстріли як критичної інфраструктури країни, так і житлових будинків.

Газовий лічильник, фото: Знай.ua
Газовий лічильник, фото: Знай.ua

Чекати до 60 років необов'язково: стало відомо, хто з українців має право на дострокову пенсію

Українці можуть виходити на пенсію по досягненню 60-річного віку та за умови наявності необхідного стажу. Проте ці загальноприйняті правила поширюються не на всіх. Які категорії громадян мають право на дострокову пенсію, розповідає "Пенсійний кур'єр".

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Медведєв довів, що росію не даремно назвали терористом, сподівається залякати ракетами: "Далі буде"

У Кремлі продовжується істерика, через визнання росії країною терористом та країною спонсором тероризму. Тепер у рф натякають на свої наступні дії в цій війні, показуючи з десяток смертоносних ракет, якими вбивають українських немовлят у пологових будинках. Про це написав у власному Telegram-каналі заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.

медведєв. Фто: скриншот з відео
медведєв. Фто: скриншот з відео