У дослідженні йдеться про те, що при збереженні нинішньої ситуації з викидом парникових газів танення льодовиків стане катастрофічним для всіх материків.

Так вчені спрогнозували те, що зникне Атлантичний океан і невеликі північноєвропейські країни такі, як Нідерланди, Данія, Естонія. Україна втратить чи не найбільшу частину території у Європі.

Карта Північної Америка

Відомо, що під воду піде територія Флориди і все узбережжя Мексиканської затоки. Також міста США – Нью-Йорк, Чарльстон, Новий Орлеан та ряд інших. Пагорби Сан-Франциско перетворяться на скупчення островів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Карта Південної Америки

Басейни річок Амазонка і Парагвай – стануть єдиною атлантичною затокою, яка знищить Буенос-Айрес, узбережжя Уругваю і більшу частину Парагваю.

Африка

На континенті може встановитися аномальна спека. Життя в Африці буде неможливим. Єгипет поглинуть води Середземного моря.

Азія

Китай, Бангладеш і більша частина Індії будуть частково затоплені.

Австралія

На континенті з'явиться нове море. Більша частина прибережної зони Австралії – зникне під водою.

Антарктида

В Антарктиді почнуть активно танути льоди.