Проти французького актора, який має також громадянство РФ, Жерара Депардьє у Франції почали розслідування за підозрою у зґвалтуванні. Про це повідомляє AFP з посиланням на джерела в суді.

"Жерар Депардьє зіткнувся з розслідуванням передбачуваного зґвалтування і сексуальних домагань, говорить джерело в суді", - повідомило агентство в Twitter.

Пізніше адвокати Депардьє заявили, що актор "повністю заперечує будь-який напад або зґвалтування".

Як уточнює ВВС, звинувачення були висунуті в понеділок 22-річною французькою актрисою, ім'я якої не повідомляється, проте відомо про них стало тільки зараз.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Адвокат Депардьє сказав, що актор підтверджує, що знайомий з дівчиною, однак повністю відкидає будь-яку агресію і насильство по відношенню до неї.

Як відомо, Депардьє має два громадянства - французьке та російське.

Знаменитий французький актор Жерар Депардьє, який чотири роки тому отримав громадянство Росії, тепер взяв курс в іншу країну. Знаменитість подумує про переїзд в Алжир.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Незабаром я буду жити в Алжирі. Я вибрав місто Алжир (столицю країни. - Ред.). Це чудова країна", - заявив любитель "російського світу".

Депардьє також додав, що цікавиться історією Алжиру і зазначив "найвидатніші уми" жителів цієї країни, які захоплюються "неграмотними" французами.

Актор зазначив, що "всюди живе потроху".

Популярний французький співак Поль Манондиз, який три роки живе в Україні і підтримує українську армію на Донбасі, презентував в YouTube нову пісню. Відомо, що композицію Поль присвятив нашій країні.

Україномовну пісню, яка стала своєрідним визнанням в любові, він назвав "Мій рай".

Нагадаємо, жертви Вайнштейна розірвуть його гідність на шматки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", геніальний актор назвав національну ідею росіян, і це навіть не горілка.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що десятки чоловіків заявили про колег-збоченців.