В канадському місті Торонто невідомі відкрили стрілянину в торговому центрі Yorksdale.

Відомо, що є постраждалі, проте їх кількість не уточнюється. Правоохоронці закрили торговий центр і евакуювали всіх відвідувачів, повідомляє Укрінформ.

Зловмисникам вдалося втекти. Так, у розшук оголосили двох підозрюваних, один з яких може мати вогнепальну зброю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Причина стрілянини поки залишається невідомою. В коментарях очевидці пишуть, що після початку стрілянини в торговому центрі почалися крики і паніка.

Ми також повідомляли, що в Денвері агент Федерального бюро розслідувань випадково підстрелив людину, виконавши сальто на танцполі.

Інцидент стався в одному з барів міста. Журналіст видання NEWS59 опублікував відео цього випадку.

Постраждалий отримав вогнепальне поранення, проте його життю нічого не загрожує. Поліція вже розпочала розслідування.

Також ми писали, що у одному з кафедральних соборів Берліна поліцейський стріляв у людину.

В офіційному твіттері берлінської поліції повідомляється, що співробітник правоохоронних органів відкрив вогонь, щоб затримати бешкетника. В результаті інциденту чоловік отримав вогнепальне поранення в ногу. Інші подробиці поки невідомі.

Після інциденту місце події оточили, а біля входу в собор чергує "швидка допомога".

Повідомлялося, що в штаті Колорадо, США сталася страшна стрілянина на парковці. Повідомляється, що в ній загинула одна дитина. Ще одна дитина та двоє дорослих поранено в результаті стрілянини на парковці. Про це повідомляє Telegram-канал Hue.

За отриманою інформацією, інцидент зі стріляниною стався на парковці дитячої стоматологічної клініки в місті Вестмінстер (штат Колорадо.

Нагадаємо під Києвом розстріляли авто відомого кримінального авторитета.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у штаті Колорадо, США сталася страшна стрілянина на парковці. Повідомляється, що в ній загинула одна дитина.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що Україну сколихнуло страшне вбивство семикласниці.