В американському штаті Нью-Мексико сталась мотрошна аварія. Пасажирський автобус зіткнувся з вантажівкою. Є загиблі та багато травмованих.

про це інформує агенство The Associated Press.

Раніше повідомлялося про чотири жертви. згодом стало відомо, що померло ще троє людей.

Багато пасажирів автобуса Greyhound госпіталізовані з серйозними травмами. У транспорті знаходилося близько 48 осіб.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відзначається, що у вантажівки, яка їхав по зустрічній смузі, лопнула шина, в результаті чого водій не впорався з керуванням та скоїв лобове зіткнення з автобусом.

В адміністрації міста додали, що дев'ять пасажирів від смертельної лобовій аварії проходять лікування в лікарні Альбукерке. Вони очікують, що ще троє пацієнтів прибудуть пізніше.

Додамо, що у четвер, 30 серпня, в ізраїльському аеропорту Бен-Гуріон буйна компанія хасидів вступила в перестрілку з членами екіпажу літака авіакомпанії МАУ. Рейс затримався на три години. Поліцейські зняли з літака вісім п'яних осіб, які летіли на паломництво в Умань. Про це повідомляє Іsraelinfo.


Наголошується, пасажири були п'яні до зльоту, коли вони піднялися на борт їм стало погано.
Як повідомляв Знай.ua, схожі вбивства жінок у Києві змусили жителів столиці побоюватися, що в їхньому місті з'явився маніяк. За останні тижні в Оболонському та Дарницькому районах Києва сталося кілька вбивств жінок, які дуже схожі за своїми обставинами. Перший випадок стався в Пущі-Водиці. Там 20 серпня в лісосмузі знайшли тіло 62-річної жінки.
Також Знай.ua писав, що поліція Нідерландів, 20 років розслідувала смерть 11-річного Ніки Верстаппена, заявила, що головний підозрюваний, нарешті, арештований в Іспанії. Особу ймовірного злочинця - Йоса Бреха - була встановлена в результаті масштабного дослідження тисяч аналізів ДНК. У розслідуванні смерті хлопчика у поліції було мало зачіпок, але на одязі жертви були виявлені сліди чужої ДНК.
Понад 14 тисяч людей відгукнулися на заклик слідства і добровільно здали аналіз на сумісність. Серед добровольців виявилися і родичі Бреха, що і допомогло встановити особу злочинця.