У четвер ввечері, 30 серпня, помер Володимир Матвієнко - чоловік спікера Ради Федерації Росії Валентини Матвієнко.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби верхньої палати парламенту РФ.

"Зі своїм чоловіком Валентина Матвієнко познайомилася в студентські роки, разом подружжя прожило понад 40 років".

, - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Світові політики надсилають повідомлення зі співчуттями у зв'язку зі смертю Володимира Матвієнка. Так, прес-служба білоруського лідера Олександра Лукашенка повідомила, що в розмові із вдовою президент "висловив їй глибокі співчуття у зв'язку зі смертю чоловіка Володимира Матвієнка".

На відміну від подружжя Володимир Матвієнко ніколи не був публічною фігурою. Вони разом навчалися в Ленінградському хіміко-фармацевтичному інституті, були однокурсниками. На п'ятому курсі студенти зіграли весілля. За деякий час у них народився син Сергій.

Після закінчення вузу Володимир влаштувався на роботу у Військово-медичну академію Ленінграда, де викладав до виходу на пенсію. За час роботи він дослужився до звання полковника. За деякими даними, після відходу на пенсію чоловік голови ради федерації увесь час проводив на дачі під Санкт-Петербургом.

Раніше російський видання повідомляли без офіційного підтвердження, що кілька років тому Володимир Матвієнко переніс інсульт, після чого пересувався в інвалідному кріслі.

Нагадаємо, остання дружина відомого рок-музиканта Олександра Башлачева – Анастасія Рахліна – померла.

Як повідомляв "Знай.иа" Григорій Лепс розкрив один з своїх страшних секретів. після багатьох років дитячі мрії здаються популярному артисту дурістю, однак тоді вони мали для нього величезне значення.

"Знай.иа" писав про те, що жінка з дитиною випала з вікна своєї квартири на 23 поверсі.