У Сполучених Штатах після тривалої боротьби з хворобою Паркінсона у віці 75 років помер Гері Фрідріх - один з творців легендарних коміксів Marvel.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав його близький друг Рой Томас - відомий редактор і письменник.

"Я вдячний за час, який у нас був, і за всі комікси, які він написав"

"Я вдячний за час, який у нас був, і за всі комікси, які він написав",,- зазначив він у своєму пості.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Останні декілька років за Фрідріхом доглядала його дружина Джин, сам чоловік не справлявся із наслідками від хвороби Паркінсона: він практично перестав чути і вкрай рідко покидав стіни власного будинку.

Роботу над коміксами Гері Фрідріх розпочав у далекому 1960 році. Найбільшу популярність і любов фанатів йому принесли серії пригод про "Примарного гонщика" і "Сини Сатани". Сюжети з десятків його творінь пізніше стали основою для популярних блокбастерів і мультфільмів.

Крім співпраці з Marvel він також брав участь у роботі над коміксами "Сержант Ф'юрі і його ревуча команда", а також "Монстр Франкенштейна".

Нагадаємо, остання дружина відомого рок-музиканта Олександра Башлачева – Анастасія Рахліна – померла. Раніше вона виклала в мережу запис про те, що у неї, як і у її матері, рак.

Як повідомляв "Знай.иа", співак Григорій Лепс розкрив один з своїх страшних секретів. після багатьох років дитячі мрії здаються популярному артисту дурістю, однак тоді вони мали для нього величезне значення.

Також Знай.иа" писав про те, що на відомого російського блогера Миколи Соболєва було скоєно напад, в ході якого він отримав струс мозку легкої тяжкості та закриту черепно-мозкову травму.