Стало відомо, що два теплоходи зіткнулися на Москві-річці. Постраждало кілька пасажирів.

Поки що точної інформації про подію поки немає, відомо, що мова йде про два теплоходи, що протаранили одне одного в районі Лужнецької набережної.


До слова, у понеділок, 11 червня, у Німеччині в міжнародному аеропорту Франкфурта-на-Майні сталася пожежа. Про це повідомляє Airlive.

Повідомляється, що загорівся аеродромний тягач. Пізніше вогонь перекинувся на лайнер Airbus A340 авіакомпанії Lufthansa. Зазначимо, що на борту не було пасажирів, проте з-за диму в аеропорту постраждали шість чоловік.

Популярні новини зараз
Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Всі вони були госпіталізовані в найближчі лікарні Франкфурта-на-Майні.

Відзначається, у пожежі літак отримав пошкодження і поки не може виконувати рейси. Спочатку тягач повинен був відбуксирувати його до одного з виходів, де лайнер чекали пасажири.

Лайнер повинен був відправитися у Філадельфію. Причина пожежі поки невідома, ведеться розслідування. Повітряне судно отримало істотні пошкодження та знято з польотів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що літак з українським депутатом на борту розбився в аеропорту Польщі. Український легкомоторний літак Cessna, на борту якого перебував народний депутат від Радикальної партії Юрій Чижмарь, розбився в польському аеропорту в Жешув-Яйонка.

Про це повідомив депутат Ігор Мосійчук в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, в Росії на Волзі сталась смертельна ДТП. Баржа протаранила катамаран, на якому каталися люди. В результаті десятеро людей загинули та кілька чоловік травмовані.

Як повідомляв Znaj.ua, у херсонській області, на річці біля с. Козацьке, сталося зіткнення двох човнів, внаслідок чого 41-річний чоловік загинув, а 8-річний хлопчик отримав важкі травми. Про це повідомляють ЗМІ.

Також Znaj.ua писав про те, що багато користувачів соціальних мереж обурені тим, що дорожники так і не відремонтували дорогу під Очаковом, де нещодавно сталася масштабна аварія за участю вантажівки та пасажирського автобуса.