Користувачі соціальної мережі Facebook повідомили про збої в її роботі. Про це свідчать дані порталу Downdetector.com.

Багато користувачів повідомляють про проблеми з месенджером. Деякі не можуть опублікувати пост або поставити лайк або реакцію до постів інших користувачів.

цукерберг

Згідно з даними порталу, збої в роботі Facebook спостерігаються в США, Бразилії, Великобританії, Німеччини, Франції, Португалії та ряді інших країн.

Раніше про збої в роботі Facebook повідомлялося 17 серпня. Тоді користувачі скаржилися на неможливість підключитися до соцмережі і увійти в свій аккаунт. У багатьох також виникли проблеми з мобільним додатком Facebook.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

facebook

Нагадаємо, що по всьому світу користувачі месенджера WhatsApp свідчать про некоректної роботи програми. Проблеми торкнулися західну Європу, південну Африку та Океанію. Про виниклі проблеми свідчать дані спеціального сервісу для відстеження збоїв Downdetector.

Найбільша кількість скарг на проблеми з месенджером надходить з Німеччини, Бельгії, Нідерландів, Іспанії, Франції, Австрії, Словаччини, Чехії та інших країн. Також проблеми були помічені в Ізраїлі, ОАЕ (Дубай), ПАР, Сінгапурі, Гонконзі, Індії.

Близько 70% користувачів програми стверджують, що у них спостерігаються проблеми з підключенням, а ще 29% поскаржилися на некоректну роботу функції отримання та відправки повідомлень.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", користувачі Instagram повідомляють про критичні збої у програмі. Відомо, що самі перебої у роботі програми спостерігаються по всьому світу.

Також поратл "Знай.uа" повідомляв про те, що Telegram дав збій. Популярний месенджер не працює на території України, Канади, США, Росії.