Прем'єр Великобританії Тереза Мей наприкінці серпня відвідала Африку і там відзначилася не тільки офіційними зустрічами. Так, вона знову вразила своїми безглуздими танцями, незважаючи на критику попередніх.

Під час візиту в кеннийській столиці Найробі Мей поспілкувалася з місцевими скаутами і за одним з них повторила танцювальні рухи.

Прем'єр-міністр знову показала, що танці – це не її стихія.

Раніше в інтернеті бурхливе обговорення і ажіотаж викликало відео з Південної Африки, де прем'єр-міністр станцювала разом зі школярами.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Робот зламався?", "Коли ти в танцях новачок", "Дійсно, просто робот був у цей момент несправний. часто-густо техніка дає збої - чого тут дивного?" - пишуть у коментарях користувачі.

Раніше Тереза Мей дивно станцювала 28 серпня, тоді в мережі її порівняли з роботом з "Футурами". Під час триденного візиту в Південно-Африканській Республіці прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей станцювала зі школярами в Кейптауні. У мережі запальні танці Терези викликали неоднозначну реакцію. Одні користувачі зло посміялися над дивними рухами немолодої жінки, а інші ж схвалили її вчинок.

"Це неправильно, що я тепер в перший раз за весь час перейнявся теплотою до Терези Мей, побачивши це легке човгання?", - зазначив один з юзерів.

Хтось побажав "це негайно розвидіти", а найсуворіші написали, що бездарність прем'єрства Мей виразилася і в бездарному танці.
Крім того, прем'єр-міністр Великобританії постійно піддається критиці з-за своїх незграбних реверансів перед членами королівської сім'ї.

Нагадаємо, невдалі "підкрадання" Терези Мей до королівської сім'ї жорстко висміяли в мережі: фото. Правила етикету передбачають неглибокий реверанс або шанобливий кивок головою.

Як повідомляв "Знай. ua", гірше Путіна в Австрії, тільки Мей в Африці: соцмережі в істериці від танців прем'єр-міністра. Безглузді танці Терези Мей розсмішили мережу.

"Знай. ua" писав, що Тереза Мей на весь світ назвала причетних до отруєння Скрипаля. Вона поставив жорсткий ультиматум.