Днями в мережу потрапив архівний знімок іще зовсім юного принца Гаррі, зроблений 16 років тому під час його навчання в Ітонському коледжі.

З 1998 по 2003 рік молодий спадкоємець британського трону здобував вищу освіту і жив у гуртожитку, як звичайнісінький студент.

На знімку Гаррі сидить у своїй кімнаті гуртожитку. Пильні хейтери відразу помітили, що її стіни були обвішані плакатами з напівоголеними дівчатами і відомими актрисами. Серед них на стіні можна помітити і дбайливо вирізаний з глянцевого журналу знімок популярної актриси Голлі Беррі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


Ця фотографія не пройшла повз голлівудську зірку, яка тут же помітила на знімку себе. Голлі Беррі не змогла втриматися і підколола принца Гаррі з цього приводу в своєму Twitter.


"Гаррі, я все бачу", – пожартувала актриса, додавши до публікації усміхнений смайлик.


Нагадаємо, Кенсінгтонський палац офіційно оголосив маршрут першого королівського турне герцога і герцогині Сассекських - Меган Маркл і принца Гаррі. Пара, яка нещодавно повернулася з медового місяця, восени відправиться в Австралію, Фіджі, Королівство Тонга і Нову Зеландію.


Раніше 36-річна Меган повідомила, що приєднається до Гаррі на наступних Invictus Games в Сіднеї. Змагання будуть проходити з 20 по 27 жовтня, і в оголошенні палац підтвердив, що турне буде проходити під час ігор.


"Герцог і герцогиня Сассекські здійснять офіційний візит до Австралії, Фіджі, Королівства Тонга і Нової Зеландії восени, - йдеться в оголошенні. - Їх Королівські Високості були запрошені відвідати Королівства Австралії і Нової Зеландії урядами відповідних країн. Герцог і герцогиня відвідають країни Співдружності Фіджі і Тонга на прохання Управління закордонних справ і у справах Співдружності".


Як повідомляв раніше Знай.ua, не один день минув після весілля Меган Маркл та принца Гаррі, а мережу продовжують розбурхувати провокаційні повідомлення родини Маркл.


Також Знай.ua писав про те, що візажист Шеррилл Райлі поділилася нехитрим секретом, як зробити ідеальну форму брів, щоб вийшло, як у герцогині Сассекской Меган Маркл. Головне правило – не прагнути до ідеальної симетрії брів.