Аварія, в результаті якої перекинувся пасажирський автобус, що сталася в Еквадорі 1 вересня. Про це повідомляє CNN.

Повідомляється, що автобус по гірській дорозі прямував з міста Куенка в місто Лоха. Автобус перекинувся. В результаті постраждали 37 людей, 11 осіб загинуло.

За інформацією директора місцевого транспортного агентства, водій не перевищував швидкість. Крім того, на сьогоднішній день діяльність компанії-перевізника, яка організовувала даний рейс, припинена. На даний момент з'ясовується причина, по якій автобус перекинувся.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На території Жовтневого лісництва Вовчанського лісгоспу в Харківській області палає близько 10 га лісової підстилки. До гасіння пожежі залучили 140 осіб. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

За даними відомства, займання сталося 1 вересня близько першої години дня біля селищ Гатище і Огурцово Вовчанського району.

"Сили і засоби загонів Державної служби з надзвичайних ситуацій зосереджені для захисту населених пунктів. До гасіння залучено 140 чоловік, 31 одиниць техніки та пожежний потяг", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в гасінні пожежі беруть участь вертоліт Мі-8 і літак Ан-32П.

"Вертольотом здійснено 4 скиди (8 тон) води поблизу села Гатище", - розповіли у відомстві.

"Станом на 16 годин спостерігається верхову пожежу двома осередками на площі близько 10 га. Проводиться опахування вогнищ пожежі. Сили і засоби зосереджені для захисту населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

У мережі з'явилося відео з місця трагедії в Дніпрі, де молода пара вирішила звести рахунки з життям, вистрибнувши з 8-го поверху. Закохані лежали на асфальті, як зламані ляльки, руки і ноги розкинуті в різні боки.

Нагадаємо, в Україні фатальний вибух зруйнував будинок і людські життя.

Як раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чу київському кінотеатрі був пожежа, про яку всі мовчать.

Також портал "Знай.uа" писав, що раніше в Україні оголосили найвищий рівень пожежної небезпеки.