У Сполучених Штатах Америки інопланетяни вже шукають собі житло на осінь. За словами очевидців, прибульці з Нібіру вже прилетіли на Землю на своїх кораблях.

Так, нещодавно на території штату Джорджія американці побачили відразу три інопланетних об'єкти. Про це пишуть американські ЗМІ.

У соцмережах з'явилося відео, яке доводить, що прибульці вже могли прилетіти на Землю. Американцям вдалося зняти, як три яскравих НЛО кружляють над залізничною станцією Lakwood-Fort Macpherson в Атланті, штат Джорджія. Очевидці впевнені, що об'єкти точно не були літаками.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Багато користувачів мережі припустили, що управляти НЛО могли гуманоїди з планети Нібіру, яка у минулому місяці ледь не погубила Землю. Нагадаємо, що днями уфологи знайшли секретну базу "гостей" з Нібіру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території штату Айова стався дуже рідкісний випадок, коли відразу кілька НЛО з'явилися на очах наляканих очевидців. Американці зі штату Айова були шоковані, коли під час сильної грози масово почали з'являтися яскраві НЛО, які заряджалися від масивної чорної хмари.

Відеозапис того, що відбувається в небі відразу потрапило на YouTube-канал. Так, в ролику чітко видно, що світяться об'єкти, походження яких очевидці не змогли пояснити.

Варто нагадати, що жителі різних латвійських міст і сіл стали масово ділитися фотографіями аномалії. Мова йде про дивні кільця, які утворилися на небосхилі.

Як відзначили очевидці, зовні кола нагадували хмари або конденсаційні відмітини. Аномалія породила неабиякий інтерес з боку громадян, тому ті вирішили дізнатися природу явища.

Нагадаємо, НЛО або витівки Великого Брата: що приховують політики.

Як повідомляв Знай.uа, гігантський НЛО налякав астронавтів МКС.

Знай.uа писав, рій страхітливих НЛО облюбував гори.