На південному сході Туреччини зіткнулися мікроавтобус і трактор, загинули щонайменше семеро людей, ще 19 отримали поранення. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.


ДТП сталося рано вранці в провінції Газіантеп. Трактор перевозив фермерів. На даний момент причина аварії невідома, проводиться розслідування.


Нагадаємо, у Росії на Волзі сталась смертельна ДТП. Баржа протаранила катамаран, на якому каталися люди. В результаті десятеро людей загинули та кілька чоловік травмовані.
Про це пишуть російські ЗМІ.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

За останніми даними загинуло 10 чоловік, у тому числі 17-річна дівчина. Також лікарям вдалося врятувати пятьох постраждалих, зараз вони перебувають у лікарні.

Люди, яким вдалося врятуватися, вибиралися з тонучого катамарана через розбиті вікна.

У свою чергу, за даними Telegram-каналу LIFE SHOT, на борту катамарана перебували щонайменше 16 людей. Компанія відзначала на судні якесь свято.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у херсонській області, на річці біля с. Козацьке, сталося зіткнення двох човнів, внаслідок чого 41-річний чоловік загинув, а 8-річний хлопчик отримав важкі травми.

Про це повідомляють ЗМІ.
Винуватцем інциденту є 36-річний чоловік, який керував човном у стані алкогольного сп'яніння, повідомляють у Нацполіції регіону.

"На місці події поліцейські встановили, що 36-річний житель Таврийса, перебуваючи за кермом моторного човна, скоїв зіткнення з іншим плавальним засобом. У результаті зіткнення 41-річний пасажир цього плавзасобу від отриманих травм помер по дорозі в лікарню. Також у важкому стані в реанімації перебуває 8-річний хлопчик", - написали правоохоронці.

Чоловік, якого звинувачують у скоєнні зіткнення, керував човном у нетверезому стані. Якщо слідчі доведуть його провину, то він має загриміти у в'язницю на 5 років. Правоохоронці вже завели кримінальне провадження за фактом порушення чинних на транспорті правил, зараз тривають слідчі дії.


Також Знай.ua писав про те, що 19-річний хлопець і 17-річна дівчина потрапили під потяг, коли перетинали на транспортному засобі залізничну колію.