Після ліквідації ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка Кремль ніяк не може визначитися із тим, хто повинен замінити його і продовжити чорну справу знущання та пропаганди.


Нещодавно наближений до помічника президента Росії, ватажка так званих "Л/ДНР" Владислава Суркова, директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков, назвав "народну раду "ДНР" єдиним "повністю легітимним конституційним органом республіки", який залишився після ліквідації Олександра Захарченка.


За його словами, "за законами ДНР" необхідно, щоб "народна рада" достроково припинила повноваження "глави "ДНР" в зв'язку з загибеллю Захарченка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще


Чеснаков зазначив, що після цього "по конституції" виконувати обов'язки глави повинен "перший віце-прем'єр".

За його словами "в.о. голови" ДНР "Дмитро Трапезніков був" саме оголошений, а не призначений", оскільки він "не перший, а "звичайний" віце-прем'єр", і бути в.о. голови" згідно із законом не має права.

"Трапезніков - патріот і проросійськи налаштований політик. Але у нього все ж немає того авторитету, що був у покійного Захарченка. Він не зможе довго контролювати ситуацію, не маючи на це ніяких прав. В умовах такої правової і політичної колізії єдиним повністю легітимним конституційним органом в" ДНР "стає "Народна рада" на чолі з Денисом Пушиліним", - заявив він.


Як відомо, ватажка "ДНР" Олександра Захарченка вбили разом зі своїм охоронцем 31 серпня центрі Донецька в результаті вибуху в кафе.


Лідера терористів поховали на "Донецькому морі" 2 вересня. Пізніше в мережі з'явилося фото з відкритою труною Захарченко. Незабаром після загибелі Захарченка на його місце був призначений Дмитро Трапезніков - уродженець Росії, який з 2014 року перебував на різних адміністративних посадах в складі угруповання "ДНР".


Дивіться: вбито ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка


Нагадаємо, в мережі показали ймовірного вбивцю Захарченка.
Як повідомляв Знай.ua, війська Путіна оточили найслабше місце України.
Також Знай.ua писав, епічну оборону донецького аеропорту показали в одному відео.