ВПС США можуть позбавити засновника Tesla і SpaceX Ілона Маска доступу до держтаємниці через ужитий ним в прямому ефірі косяк з наркотиком. Про це пише The Verge.

Уточнюється, що військове відомство вивчає ситуацію, проте розслідування поки не заведено. ВПС США звернули увагу на Маска, оскільки його компанія SpaceX здійснює космічні запуски за їх замовленням і засновник компанії має доступ до секретної інформації.

7 вересня поведінка Маска на 4 відсотки здешевила акції найбільшого в світі виробника електромобілів Tesla.

Маск вжив марихуану і запив її віскі в прямому ефірі подкасту Joe Rogan Experience. Він уточнив, що рідко поступає так, оскільки це не приносить ніякого ефекту. Також він сказав, що вважає наркотик шкідливим для своєї продуктивності.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У середині серпня The New York Times Маск розповів про сильну перевтому через роботу в останній рік. Пізніше те ж видання з посиланням на джерела в раді директорів Tesla написало, що Маск час від часу вживає рекреаційні наркотики.

Раніше ми писали про те, що бізнесмен Ілон Маск вжив марихуану в прямому ефірі під час інтерв'ю для подкасту Joe Rogan Experience. Відеозапис шоу доступний на YouTube.

Мільярдер спробував наркотик в процесі бесіди з американським коміком і телеведучим Джо Роганом. Після генеральний директор Tesla випив віскі з льодом, відмітивши, що алкоголь є наркотиком.

Інтерв'юер уточнив у Маска, чи робив він це раніше. Бізнесмен відповів ствердно.

"Так, я думаю, що одного разу пробував" заявив він.

Роган припустив, що Маск не може собі дозволити вживати наркотики через акціонерів, на що той відповів, що це цілком законно.

В американському штаті Каліфорнія вживання марихуани в рекреаційних цілях легально. Відповідний закон набув чинності 1 січня 2018 року.

Нагадаємо, Маск влаштував видеоэкскурсию по заводу Tesla.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Ілон Маск спілкується шифрами з самим небезпечним хакером світу.

Також "Знай.uа" писав про те, що Ілон Маск розкрив всі секрети нової Tesla Roadster.