Жінка з мачете напала на людей в британському місті Барнслі. Інформацію про те, що в центрі міста стався серйозний інцидент, підтвердила поліція.

Про це повідомляє The Sun.

За словами очевидців, жінка накинулася зі зброєю на чоловіка на вулиці, після чого була схоплена правоохоронцями. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Разом з тим варто відзначити, що що в Москві 31 серпня була знайдена друга за місяць валіза з тілом жінки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомила представниця управління СК по Москві Юлія Іванова, загиблій жінці було на вигляд 18-25 років; на її тілі не знайдено слідів насильства. Валіза була виявлена біля паркану на алеї Кремлівських курсантів на південному сході Москви.

Крім того 8 серпня валізу з тілом жінки було знайдено в Воронцовському парку на південному заході Москви. Тоді на тілі загиблої теж не виявили слідів насильницької смерті. Слідство намагається з'ясувати, чи є зв'язок між двома злочинами.

На даний момент розглядаються всі можливі версії, однак очевидні збіги між випадками, зрозуміло, не можуть не насторожувати
До слова, у Москві невідомий чоловік напав з мачете на людину і захопив заручників.

Інцидент стався на південному сході російської столиць в районі Любліно.

За даними телеграм-каналу Mash, з місця злочину надходить різна інформація. Наразі відомо тільки те, що в поліцію зателефонувала дівчина і розповіла про чоловіка, який з великим ножем, схожим на мачете, напав на людей.

Дівчина також повідомила, що чоловік взяв у заручники двох людей і утримує їх у квартирі.

Крім того варто зазначити, що 20 серпня троє чоловіків напали на пару українців у Польщі (Познань). Постраждалим довелося бігти і ховатися на території пожежної частини.

У повідомленні говориться, що закривавлений чоловік з дівчиною вторглися на територію пожежної частини Познань-Кшесини. За словами потерпілого, на них з дівчиною напала група невідомих. Слідом за парою приїхав темний автомобіль, з якого вийшли троє чоловіків і почали погрожувати українцю.

Тоді пожежники викликали поліцію і надали захист українцям. Невдовзі правоохоронцям вдалося затримати двох нападників, в одного з яких знайшли мачете. У поліції уточнили, що під час нападу зловмисник не використовував його.

Після інциденту, українці були доставлені в лікарню на машині швидкої допомоги. На щастя, серйозних травм молоді люди не отримали. Зараз поліцейські з'ясовують подробиці події. Затримані перебувають під вартою.

У Гамбурзі озброєний ножем-мачете чоловік напав на людей у супермаркеті

Нагадаємо, неадекват жорстоко убив перехожих.

Як повідомляв "Знай.ua", на пасажирів напали з мачете просто в автобусі.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві продавець шаурми напав на чоловіка з мачете.