Відома актриса Меган Фокс опублікувала у своєму Іnstagram-акаунті знімок з матір'ю Глорією. Зірка відправилася з мамою на відпочинок у Туреччину і демонструє шанувальникам в соціальних мережах ніжні сімейні фотографії.

Фокс рідко показує особисте життя в соціальних мережах. Однак цього разу вирішила зробити сюрприз фанатам. На фото щасливі Меган і її мама Глорія зворушливо посміхаються і насолоджуються спільним відпочинком.

"З королевою відвідуємо Трою і вивчаємо чудовий острів Бозджаада в надії знайти докази того, що "Іліада" Гомера була не просто епічною поемою", – написала Меган.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Шанувальники актриси відзначають, що вони з мамою дуже схожі.

"Які ви красиві; матуся шикарна; як дві краплі води; я і не думала, що Вона така гарна мама; тепер ми знаємо, як виглядає найкрасивіша зіркова мама; дуже миле фото; давай більше фото з сім'єю; я зворушена; Меган, ви красуні", — пишуть в коментарях до знімка фанати Меган Фокс.

Раніше ми писали про те, що всесвітньо відома американська актриса Меган Фокс дуже рідко балує своїх шанувальників фотографіями зі своїм молодшим сином Джорні Рівером. Хлопцеві скоро виповниться два роки. Проте днями фолловери Меган отримали довгоочікуване фото хлопця. Знімок за 24 години набрав майже 200 тисяч лайків в Instagram.

Підписники здивувалися зміненою зовнішністю маленького сина Меган. Фанати відзначили, що Джорні має лялькову зовнішність. У сина Меган Фокс і Брайна Остіна Гріна неймовірно великі гарні очі, світле волосся і пухкі губи.

Також ми писали, що відома актриса і модель Меган Фокс виклала дуже гарячі і спокусливі фото з фотосесії, присвяченій її колекції нижньої білизни. Чорна сітчаста блузка на дівчині показує нам щось більше, ніж просто одяг.Як би натякаючи нам на якусь грайливість, Меган прикрила найпотаємніше з допомогою емодзі тигреня.

Нагадаємо, Меган Фокс нарешті порадувала шанувальників оголенням.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", син Меган Фокс вразив світ зовнішністю.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Меган Фокс в одній білизні розбурхала фантазію фанатів.