Китайська влада почали спалювати Біблії і змушують християн зрікатися віри. Це відбувається через триваючу кампанію придушення релігії. Відеоролик, на якому знято процес спалювання Біблій, в Twitter розмістив президент правозахисної організації ChinaAid Боб Фу, повідомляє The Christian Post.

"Комуністичний уряд Китаю починає спалювати Біблії і хрести в Хенань. Востаннє кампанію спалювання Біблій проводила в кінці 1960-х років дружина диктатора Мао Цзян Цина в Шанхаї. Її заарештували в 1976 році, але кількість християн зросла до мільйонів. Це ніколи не спрацює", — написав Боб Фу.

Інформаційне агентство Fox News зазначає, що, окрім спалення Біблій і зняття хрестів, влада останнім часом змушує християн письмово відмовлятися від своєї віри.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Непокора загрожує виключенням зі школи і втратою соціальних допомог. Президент ChinaAid стверджує, що уряд таким чином намагається "китаїзувати" релігію, нав'язуючи їй націоналістичні принципи і вимагаючи лояльності до атеїстичної комуністичної партії.

"Міжнародне співтовариство має турбувати й обурювати ці кричущі порушення свободи релігії і переконань", — підкреслив Боб Фу.

Повідомляється, що жорстке антирелігійного наступ Пекіна спрямоване не тільки проти християнства.

На території далекого західного Китаю проводиться "примусова політична ідеологізація" серед мільйонів мусульман". Нібито, їх заганяють у спеціальні табори, де "промивають мізки". Покаранням служить примус до вживання алкоголю. На Тибеті, де завжди був традиційним буддизм, дітей під час літніх канікул заборонили брати участь у проведенні релігійних заходів.

Комуністичний уряд Китаю побоюється, що поза межами його контролю можуть з'явитися організовані релігійні рухи.

Нагадаємо, прем'єром вперше став атеїст.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, позаземна Біблія спустошить кишені віруючих.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що світу показали Біблію від Іуди, у Ватикані паніка.