В путінській партії "Єдина Росія" заявили про намір позбавити Наталію Поклонську поста в комітеті нелегітимної "Держдуми".

Скандально відомій російській депутаці, "няші" Поклонській доведеться покинути посаду "заступника голови комітету Державної думи з безпеки і протидії корупції". Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на свої джерела в керівництві фракції "Єдиної Росії".

"Наша позиція не змінилася: обговоримо на засіданні фракції і підготуємо рішення про звільнення її (Поклонської) з поста заступника голови комітету з безпеки і протидії корупції", - розповіло джерело в путінській партії.

Причиною для звільнення стало порушення з боку Поклонської фракційної дисципліни - колишня "прокурорка" Криму на голосуванні у нелегітимній Держдумі проголосувала проти пенсійної реформи.

Така дія викликала обурення путінської "Єдиної Росії", яка вирішила, що Поклонська йде проти кремлівського режиму.

Сама Поклонська наразі ніяк не прокоментувала ці заяви. Вона ще недавно перебувала у відпустці з нагоди медового місяця та повідомляла, що знаходиться разом з чоловіком "в дивовижному місці".

Що сталось з адепткою "руського міра" і чому вона раптом зважилась на такий "сміливий" крок – не проголосувати за вказівкою "царя"?

Це можна пояснити хіба що корінням "няші" – всі, хто виріс в Україні, включаючи зрадників, вбирають в себе її вільнодумство.

"Зрадники України ще навчать росіян, як Батьківщину любити", - прокоментував поступок Поклонської український журналіст Роман Цимбалюк.

Нагадаємо, Поклонську звинуватили в роботі на Україну після того, як вона проголосувала проти путінської пенсійної реформи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поклонська назвала ліквідованого главу "ДРН" Олександра Захарченка "героєм російського Донбасу".

Також "Знай.ua" писав, що Поклонська вийшла заміж - обранцем "няші" став керівник апарату уповноваженого з прав людини Росії, 47-річний Іван Соловйов.