Під час концерту в Москві, Росія невідомий чоловік напав на американського репера Даніеля Ернандеса, відомого під псевдонімом Tekashi 6ix9ine. Про це повідомляє TMZ.

6ix9ine
6ix9ine

Невідомий прорвався на сцену і спробував збити з ніг репера. Tekashi69 залишився стояти, а до бійки приєдналася його команда — вони почали лупцювати чоловіка. Пізніше його зі сцени вивела охорона.

При цьому самому нападникові дісталося набагато більше, ніж музикантові.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Tekashi 6ix9ine у побитті участь не брав, побоюючись юридичних проблем. Раніше у нього були проблеми з законом, пов'язані з наркотиками, побиттям і розбещенням неповнолітньої.

6ix9ine
6ix9ine

Нагадаємо, концерт Tekashi 6ix9ine в Москві повинен був відбутися 8 вересня, проте репер на нього не приїхав.Організатори шоу заявили, що той напередодні "не прилетів до Стокгольма, і з великою ймовірністю скасовується весь тур".

6ix9ine
6ix9ine

Раніше повідомлялося, що 6ix9ine затримала поліція в аеропорту Джона Кеннеді в Нью-Йорку відразу після повернення з європейського туру.Поліція пред'явила йому ордер на арешт від влади Х'юстона за напад на підлітка в торговому центрі.

У січні цього року в Мережі з'явилося відео, на якому репер намагається душити 16-річного фаната в торговому центрі Galleria Mall.

Тоді підліток виклав в Twitter запис і заявив, що репер намагався його душити і вимагав видалити отримані кадри. Пізніше він також поділився фотографіями своєї почервонілою шиї. Однак поки доступ до сторінки хлопця закритий.

В надії уникнути ще однієї ночі за ґратами, репер 6ix9ine сказав судді, що він розкаявся у своєму проступку і попросив надати йому можливість вийти під заставу.

Нагадаємо, скандальный 6ix9ine опинився на лікарняному ліжку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" відомий канадський репер Smoke Dawg загинув в результаті стрілянини в Торонто.

Також раніше повідомляв портал "Знай.ua", посмертний кліп XXXTENTACION - SAD! очолив тренди відразу декількох країн. Кліп набрав 27 мільйонів переглядів менш ніж за добу. Музичний ролик побив усі рекорди популярного музичного каналу.