Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо взяв участь у відкритті українського фестивалю Bloor West Village в Торонто та оригінально привітав українців.

Відео з виступу Трюдо у вишиванці опублікував на сторінці в Twitter користувачі під ніком Вал Мішель.

"Джастін Трюдо на українському фестивалі в Торонто. У Росії 3 млн українців. Б'юся об заклад є НУЛЬ фото з президентом/прем'єром РФ на подібному івенті. Тільки жорстка асиміляція, ми адин нарот, щоб бандерівці зсередини Расеюшку не розвалили", - прокоментував автор посту.

Джастін Трюдо

Додамо, у Торонто, найбільшому місті Канади, у п’ятницю розпочався триденний фестиваль української культури Bloor West Village. Цьогоріч захід відзначив 22-річницю цієї гарної традиції серед наших співвітчизників, які проживають далеко за межами України.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Український фестиваль у Торонто

Для участі у Торонто зібралося більше 500 різноманітних виконавців з Канади та інших країн. Хедлайнером заходу став український рок-гурт із Ужгорода “Рокаш”. На головній сцені заходу виступлять гурти DoVira, Bossonizh, ZAPOVID й багато інших.

Прем'єр-міністр Канади особисто вітався з гостями фестивалю

На фестиваль також завітав мер міста Торонто Джор Торі.

Гості заходу не лише могли насолодитися українськими піснями й танцями, а й обрати подарунок серед численних сувенірів та скуштувати традиційні страви української кухні.

Окрім цього, відвідувачам продемонстрували різноманітних стародавніх ремесла, за якими відвідувачі не лише спостерігали, а й спробували себе у тій чи іншій справі.

Нагадаємо, у Ріо-де-Жанейро знамениту статую Христа Спасителя підсвітили в кольори українського прапора.

Як повідомляв Знай.ua, канадський прем'єр оригінально привітав українців з Днем Незалежності.

Також Знай.ua писав, де і з ким цілуються політики.