Знаменитий американський журнал Time, тираж якого в США становить близько 4 мільйонів, знову здобув собі нового власника.

Американський медіахолдинг Meredith Corp, який придбав Time всього вісім місяців тому, продав журнал бізнесменові Марку Беніофф і його дружині Лінн. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Нові власники придбали журнал за 190 мільйонів доларів. Очікується, що операція буде завершена протягом 30 днів.


За словами головного редактора Time Едвард Фелсенталь, нові власники видання - Беніофф і його дружина, купили журнал як приватні особи. Угода ніяк не пов'язана з компанією Salesforce.com Inc, яка належить Беніофф. Подружня пара розглядає покупку Time як сімейне капіталовкладення.

Марк і Лінн Бениофф не будуть втручатися в редакційну політику Time, цим буде займатися нинішня команда журналу, пише Reuters.


Зазначимо, що Meredith Corp придбав видання у січні 2018 року за значно більшу суму, ніж продав сьогодні – медіахолдинг заплатив за Time 2,8 мільярда доларів. Після закриття угоди компанія відразу продала новини і спортивні бренди Time. Відповідно Беніофф з дружиною придбали видання вже без них.

Тепер Meredith Corp планує направити отримані від продажу гроші на погашення заборгованостей.

Нагадаємо, у липні на обкладинці Time з'явилося найстрашніше політичне чудовисько – трампопутін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у квітні журнал Time вийшов з Путіним в царській короні на обкладинці.

Також "Знай.ua" писав, журнал Time назвав "Людиною року" жінок, які першими розповіли про сексуальні домагання в шоу-бізнесі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще