Президент Всеросійського мотоклубу "Нічні Вовки", Олександр Залдастанов ("Хірург") виявився не тільки улюбленим байкером президента РФ Володимира Путіна, а й поганим батьком – він не сплачує аліментів на власних дітей.


"Хірург" Залдастанов: шалений байкер, чи поганий тато?

Олександр Залдастанов і Володимир Путін
Олександр Залдастанов і Володимир Путін


Юна модель Наталія познайомилася із Олександром, коли їй виповнилося 17 років, а Залдастанову - 33. Тоді дівчина працювала театрі моди В'ячеслава Зайцева.


Підтримку свого мотоклубу він отримав переважно через дружні стосунки із верхівкою Кремля: забезпечив собі президентський грант та фінансування на суму 56 мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олександр Залдастанов
Олександр Залдастанов

Пізніше Путін нагородив його Орденом Пошани "за активну роботу з патріотичного виховання молоді, участь в пошуковій роботі та увічнення пам'яті загиблих захисників Вітчизни". Можливо тому Наталія не встояла, хоча знайомі подейкували: це не взаємно.

Олександр Залдастанов
Олександр Залдастанов


Модель змогла побудувати успішну кар'єру у Росії, працювала на показах Bosco Fashion Week, Kenzo, Christian Dior, Alexsander McQueen, Nina Ricci, Hugo Boss, знімалася у кліпах Дмитра Малікова, Домініка Джокера та інших артистів.

Олександр Залдастанов
Олександр Залдастанов

Втім, Олександр виявився ще тим тираном: він контролював її у всьому, змусив звільнитися з театру і не ходити на кастинги, а потім ще й постійно шпигував за нею під час навчання в університеті.

Нічні вовки
Нічні вовки


Стосунки тривали майже 10 років, за цей час Наталія визнала: їй важко, характер у "Хірурга" не найкращий. Про майбутнє спільних дітей вона намагалася домовитися мирним шляхом, але все пішло шкереберть, подала документи до суду на стягнення аліментів.

Попри успішність клубу та стабільне матеріальне становище, Залдастанов категорично відмовився допомагати дітям фінансово.

Нічні вовки
Нічні вовки

Пристави поки що не наклали арешт на його бізнес та майно – і не дивно, адже в офіційній звітності байкер взагалі числиться безробітним.

Тому його колишній не лишається нічого, як виховувати дітей власними силами.


Дивіться: байкер Олександр Залдастанов ("Хірург") ухиляється від сплати аліментів на дітей


Нагадаємо, "Нічні вовки" зняли "дорослу рекламу" для луганських дітей.
Як повідомляв Знай.ua, українські прикордонники не впустили на територію країни члена російського байкерського клубу "Нічні вовки" на прізвисько "Водяний".
Також Знай.ua писав, Путін із "Нічними вовками" проїхав Керченським мостом.