В 90 км від міста Окленд в Новій Зеландії, на узбережжі океану, місцеві жителі виявили величезну пульсуючу істоту.

Цю інформацію повідомляє Fox News.

Желеподібну субстанцію рожевого кольору виявила родина з дітьми. Морська істота лежало на піску і час від часу посмикувалася, ніби всередині скорочувалися м'язи.

Як виявилось, на берег Окленда викинуло найбільшу в світі волосисту медузу ціанею. В поперечнику її купол досягає довжини до 2 м, а щупальця – до 20 м.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Такі істоти живуть в Арктиці і Тихому океані - місцях, з більш низькою температурою води. Зазвичай цей тип медузи живиться планктоном, дрібною рибою та іншими крихітними організмами.

Дотик до істоти може викликати у людини болючий висип, але не буде смертельним.

Нагадаємо, під час екскурсії в замок Уркхарт, який розташований на узбережжі легендарного озера Лох-Несс, туристи виявили невідоме створення.

Шкільний секретар з Канади під час подорожі з сім'єю по Шотландії стала свідком появи у водах озера Лох-Несса загадкового об'єкта, пускавшего бульбашки під водою. За словами жінки, дивна істота то спускалося на глибину, то выныривало на поверхню.

Спостерігаючи за об'єктом туристка згадала легенду про лох-несське чудовисько. Вона розповіла, що загадкова істота знаходилося не так далеко від берега: майже в 50 метрах від замку. Згідно з легендою, приблизно в цих місцях мешкає страшне чудовисько.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на камчатський берег океан виніс величезну тушу невідомої "волохатої" істоти. Поки що немає відповіді на питання про те, що ж це за загадкове створіння.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ученим довелося фактично доводити, що не всі монстри з легенд і повір'їв – вигадка. Єдинороги, дракони і циклопи були придумані не на порожньому місці. У них існували цілком реальні прототипи, які не без допомоги людської фантазії і трансформувалися в тих казкових створінь, міфи про яких живуть донині.