В Техасі відбулася подія, що вразила всіх жителів. Виявляється, там не тільки круті ковбої, але й вправні бабусі. 73-річна Джуді Кокран без проблем розправилася з алігатором вагою 263 кілограма.

Джуді з захопленням заявила, що дана особина була величезною, вбити алігатора було непросто, але літня жінка впоралася на відмінно.

Це не найбільш визначні події у Джуді Кокран в цьому році. Жінка виграла вибори в мери невеличкого містечка Лівінгстон і стала прабабусею. Всіма цими подіями свого життя мер-Джуді дуже пишається.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відео полювання на алігатора:

Як обраний чиновник, Кокран акцентує, що вона стріляла в алігатора, маючи дозвіл на полювання.

Є багато вимог, щоб убити алігатора в нашому окрузі. Ми є одним з 12 округів, в яких існує сезон полювання на алігаторів — між 10 і 30 вересня. У вас має бути дозвіл, і спочатку треба зловити алігатора на гак. Ми не просто ходимо на ранчо й полюємо на алігаторів,
заявила жінка.

Мер Кокран також розповіла, що алігатор був убитий з одного пострілу. І, швидше за все, саме цей величезний пустун потягнув поні з ферми її сім'ї. М'ясо хижака планують з'їсти, а голову виставити в кабінеті мера. Яку функцію страшна голова алігатора повинна виконувати в кабінеті очільника міста залишається загадкою.

Але факт є фактом: життя після сімдесяти тільки починається! Не марнуйте часу - починайте робити те, що хочеться!

"Знай.иа" рекомендує: епічна битва алігатора і ягуара порадувала світ. Студенти-біологи, які проходили практику в бразильському національному парку Encontro Das Aguas, відобразили на відео смертельну сутичку алігатора і ягуара.

"Знай.иа" повідомив про охотника, який втратив дар мови, коли побачив це в шлунку гігантського крокодила. Вага крокодила стала найбільшим потрясінням для людей. Таксидерміст, що планував створити з велетня опудало, особисто відкривав його черево. Побачене всередині змусило всіх присутніх здригнутися від страху!