Стрілка, який зчинив стрілянину в околицях міста Абердін в штаті Меріленд, ліквідовано.

Стрілком виявилась жінка, її застрілили поліцейські в ході проведеної операції. Про це повідомила телекомпанія NBC з посиланням на представників правоохоронних органів.

За даними телеканалу CBS, стрілянина сталася в одному з будинків на території складу аптечної мережі Rite Aid в окрузі Харфорд.

Раніше агентство Associated Press з посиланням на представника правоохоронних органів повідомило про трьох загиблих. Офіційного підтвердження цій інформації наразі немає. Однак, про трьох загиблих повідомляли також інші ЗМІ, посилаючись на свої джерела.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сам факт стрілянини підтвердив в Twitter шериф місцевої поліції, він також повідомив про "багатьох постраждалих".

На місці в даний час працюють співробітники поліції і ФБР.

Нагадаємо, в американському штаті Меріленд в окрузі Харфорд в результаті перестрілки загинули троє осіб, багато постраждалих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в центрі Брюсселя невідомі розстріляли перехожих

Також "Знай.ua" писав, у центрі Києва сталась стрілянина. Група невідомих вдерлася до будівлі на вулиці Воздвиженській, 56 та захопила приміщення однієї з фірм.