У п'ятницю, 21 вересня, у Сполучених Штатах сталася кривава НП: 52-річна працівниця нью-йоркського дитячого садка влаштувала різанину, під час якої постраждало як мінімум п'ятеро людей, троє з них - маленькі діти.

Місцеві правоохоронці розповіли, що одна дівчинка зараз перебуває у лікарні, медики оцінюють її стан як важкий. Крім малюків отримали травми жінка і чоловік - батько одного з дітей, удар ножем прийшовся йому в ногу.

У поліції зазначають, що всі постраждалі знаходяться в стабільному стані, загрози життю, на щастя, немає. Трохи пізніше знайшли і злочинницю: вона ховалася в підвалі дитячого садка. Копи нагодилися якраз вчасно: ще хвилина - і жінка б перерізала собі вени. Зараз вона знаходиться у шпиталі під наглядом не тільки медиків, але і копів. Що змусило жінку піти на таке звірство, ще належить з'ясувати.

У Києві неадекват взяв дітей у заручники

У Києві чоловік тримав в заручниках чотирьох дітей. Він забарикадувався у власній квартирі, в даний час проводиться спецоперація по їх звільненню. За даними столичної поліції, зловмисник іронізував не тільки над малюками, але і тримав в страху всю родину.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, у Львові заблокували приміщення суду, вся будівлю в диму. Тут зібралися десятки активістів, які вимагають винести справедливе рішення.

Як повідомляв "Знай.uа", на пішохідному переході під колесами автомобіля загинула 28-річна дівчина. Джерело в правоохоронних органах розповіло, що за кермом Range Rover перебував проректор Національного університету.

Також "Знай.uа" писав про те, що 1 вересня автомобіль Range Rover у Козелецькому районі Чернігівської області злетів у кювет. В результаті автомобільної аварії загинула одна людина.