У мережі популярність набирає дивне фото користувачки по імені Симран.

Молода дівчина помістила в Twitter знімок, зроблений раніше її батьком. Як стало відомо, жахливе фото вийшло зробити через експерименти з режимами зйомки.

"Мій батько хотів зробити з моїх фото панораму. Я зла, як с*ка", - пише вона під публікацією.

Під публікацією зібралося майже 350 тисяч "лайків". У коментарях користувачі посміялися над розмазаним і спотвореним зображенням Симран: "Моторошно смішно", "Тупо так", "Талант фотографа на обличчя", "Я не розумію, в чому прикол", "Це цікаве рішення".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше стало відомо про скандал через фотографію у Верховній Раді. Уточнюється, що народний депутат Олександра Кужель знову здобула негативну славу за фото, яке зробив журналіст одного з українських видань. На фото Олександра вийшла не дуже, а журналіст вирішив підписати знімок з іронією. Таким чином, чоловікові загрожує позбавлення акредитації. Партія "Батьківщина" намагається подати фотографію як прояв сексизму, як зазначає редактор видання, в якому працює журналіст. Відзначається, що дане фото може бути лише прикриттям, а насправді, обмеження в правах журналіста було зроблено абсолютно з інших знімків, які намагається приховати Рада.

Також Знай.UA писав про те, що радник глави МВС Ілля Ківа на відпочинку в чеській Празі був з голою жінкою, фото з якої він і зробив прямо посеред вулиці. Зазначається, що спочатку Ківа виклав повністю оголене фото без цензури, потім видалив його, і домалювавши дівчині кружечки в інтимних місцях, запостив знову.

Раніше Знай.UA також повідомляв, що Енн Хетеуей постраждав від зливу її інтимні фото в мережу. Відзначається, що знімки робилися разом з її чоловіком актором Адамом Шульманом. На більшій частині фото, актриса показує підтягнуту фігуру і пишні груди. На одному зі знімків, коли актор фотографував свою дружину, можна побачити, як його оголене чоловіче достоїнство теж потрапило в кадр. Соцмережі із задоволенням взялися обговорювати розміри.