В Росії в суботу, 22 вересня, на пляжі в Краснодарському краї хлопець з дівчиною стрибали з парашутом. Повідомляється, що вони невдало приземлилися: пара впала на лінію електропередач. Відповідні відео опублікували очевидці події в Youtube.

Як повідомляється, обидва постраждалих отримали електротравми, опіки. Їх доставили в Туапсинську районну лікарню № 2 селища Новомихайлівське. Чоловік знаходиться в реанімації.

Слідчі органи проводять перевірку за фактом травмування і встановлюють причину інциденту. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення, повідомляє прес-служба ЮСУТ СК РФ.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше стало відомо, що українець Ігор Волів загинув на змаганнях в Македонії, зіткнувшись в повітрі з британським парапланеристом. Про це стало відомо завдяки повідомленням The Guardian.

В Департаменті консульської служби Міністерства закордонних справ повідомили, що у них поки немає інформації про загиблого українця.

Нагадаємо, українець Ігор Волів і британець Іннес Пауелл зіткнулися в повітрі перед фінальними змаганнями British Open в місті Крушево у п'ятницю, 17 серпня.

Обидва чоловіки "смертельно" травмувалися після падіння на землю.

Українець після зіткнення відкрив запасний парашут і приземлився на дерево. На момент, коли його знайшли рятувальники, чоловік був мертвий.

Крім того, британець Пауелл зламав плече, таз, ребра і отримав важкі травми внутрішніх органів. Чоловіка відвезли до лікарні, однак він помер у реанімації.

За словами очевидців, спортсмени двічі зіткнулися в повітрі. Після першого зіткнення чоловікам вдалося "розійтися", але друге зіткнення було "сильніше".

Нагадаємо, в Російській Федерації під Нижньовартовськом сталася страшна трагедія – у 15-річної школярки та її інструктора під час стрибка не розкрився парашут.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" український музикант, колишній соліст гурту "ТНМК" Едуард (Діля) Приступа потрапив в аварію з наслідками.

Також портал "Знай.uа" писал, що у Греції розбився літак. Політ був тренувальним. В результаті аварії загинув один пілот, а другий отримав травми