В Забайкаллі, Росія, жінка, яка займається прибиранням у будинку однієї з лікарень, вела прийом і проводила лікування у фельдшерському пункті. Така інформація стала відома з соцмереж.

Відвідувачі клініки влаштували скандал, і тільки тоді почалася перевірка, а в село скерували доктора із центральної лікарні. Відзначається, що лікар, на заміну якому довелося встати прибиральниці, був у відпустці.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українець, який створив WhatsApp і став мільярдером, починав свою роботу з посади простого прибиральника. На даний момент його стан дорівнює 9 мільярдів доларів. Ян Кум народився в Фастові, потім переїхав у США.

Його мама ходила на роботу, але грошей не вистачало, так що йому теж доводилося між парами в університеті працювати прибиральником в супермаркеті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також стало відомо про ще один курйозний випадок з прибиральником. На цей раз в аеропорту Шереметьєво. Чоловік чіплявся до відомої моделі з Кореї Джой Кім. Дівчина звинуватила його у спробі зґвалтування. Чоловік, таджик за національністю, все заперечив, повідомивши, що він просто обіймав дівчину, бо побачив в ній свою землячку.

Наголошується, що Джой Кім зустріла прибиральника в туалеті аеропорту після польоту. Дівчина збиралася пересідати на літак до Праги, однак біля туалету її почав сильно стискати в обіймах незнайомець. Дівчина вирішила, що її хочуть зґвалтувати. Вона почала кричати, і на крик прибігла охорона. Виявилося, що дівчина просто здалася співробітнику аеропорту мешканкою Таджикистану, і він дуже зрадів, зустрівши свою землячку.

Дівчина ж сприйняла все серйозно. Вона написала у себе в соцмережах, що замок в туалеті був несправжнім, а камери були розташовані так, що була пляма, яку вони не охоплювали. Модель переживає, що подібне траплялося не тільки з нею.

Нагадаємо, раніше також стало відомо, що п'яна прибиральниця влаштувала блокбастер на вокзалі, взявши в полон неповнолітніх заручників.

Крім цього, Знай.UA писав, що прибиральник метро отримав чверть мільйона доларів.

Також Знай.UA повідомляв, що спокуслива прибиральниця з Бразилії підкорила Інтернет.