Жителі Інгушетії продовжують протестувати проти передачі земель Чеченській Республіці

Зібралися тисячі людей, кому небайдужий це питання. В діях брала участь і поліція.
Відомо, що 4 жовтня проходили мітинги у зв'язку з прийняттям рішення депутатів про "угоду про встановлення кордону". Документ був підписаний в кінці вересня главою Чеченської Республіки Рамзаном Кадировим і главою Інгушетії Юнус-Беком Евкуровым.


Протестувальники заявили, що будуть стояти до останнього, поки це питання не вирішиться в їх користь. Акцію назвали безстроковою. Російські ЗМІ не показували масштабів обурення, намагаючись згладити картину. Їм вдалося зменшити масовість, але відома жителів у соцмережах, фотографії і відео говорять зовсім про інше. Найцікавіше, що цього разу людей навіть підтримала поліція. Тут дійсно «поліція з народом».


Люди самостійно організували кухню, тому всі нагодовані. У російських ЗМІ також з'явилася інформація про інцидент, який стався вночі. За словами журналістів, які протестують налякав осетинський ОМОН. Ніякого розгону не було, а громадяни продовжують свою акцію протесту.
Ось що пишуть в соцмережах:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Тут організація, якій би позаздрив московський мітинг. Працюють повноцінні кухні, всіх годують коржами, гарячим хлібом, куркою, наливають чай.


Протестувальники в Інгушетії здійснюють намаз. Подивіться, скільки людей! А адже населення Магаса, столиці республіки, трохи більше восьми тисяч чоловік
В Магасі протестують проти передачі територій Чечні здійснюють намаз разом з поліцейськими.

Схоже, Інгушетія — єдиний регіон, де гасло "поліція з народом" дійсно працює.

Нагадаємо, раніше Путін виконав наказ Кадирова: тепер у Чечні величезний козир.

Як повідомляв портал "Знай.uа" десятки копів і перекрита вулиця: у Києві схопили людини Кадирова.


"Знай.uа" писав про руїнах Донецького аеропорту: знімки, на які неможливо дивитися спокійно.