Скандальновідомі російські футболісти черговий раз "відзначилися". Олександр Кокорін та Павло Мамаєв, яких у Росії відомі не стільки завдяки успіхам у спорті, скільки завдяки скандалам, вирішили відзначити десятиліття дружби, а при нагоді скріпили її кров'ю. Не своєю.

Півзахисник "Краснодара" Павло Мамаєв разом з нападаючим санкт-петербурзького "Зеніту" Олександром Кокоріним вчинили бійку в одному з ресторанів Москви, жертвою якої став відомий чиновник, важлива шишка з Мінпромторгу. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Після матчу в Петербурзі, який відбувся у неділю, 7 жовтня, Кокорін і Мамаєв подались до Москви, щоб відмітити ювілей своєї дружби. Погуляти вони вирішили в одній з кав'ярень на північному заході російської столиці.

Заваливши з самого ранку разом з галасливою кампанією до кафе, Кокорін і Мамаєв відривались по-повній - вся їхня компанія кричала, шуміла, огидно себе вела і наражалася на зауваження.

Спочатку персонал намагався якось урезонити футболістів, та всебуло марним. Зрештою не витримав такої поведінки один з постійних клієнтів закладу, який снідав у цьому ж кафе, та зробив футболістам зауваження. Їм це не сподобалося.

В результаті Кокорін і Мамаєв побили чоловіка прямо в приміщенні кав'ярні, при чому, в хід пішли навіть крісла, якими вони кидали в нього.

Чиновник, якого побили Кокорін і Мамаєв, за даними каналу, виявився важливою шишкою з Мінпромторгу - Денис Пак. Він очолює департамент автомобільної промисловості та залізничного машинобудування.

Футболісти Кокорін і Мамаєв давно відомі своїми скандальними витівками. Так, Олександр Кокорін "прославився" тим, що не зміг назвати ім'я автора "Муму".

А розом зі своїм другом Павлом Мамаєвим вони не раз будоражили публіку своїми п'яними витівками. Не так давно мережею гуляло відео, зняте на Мальдівах, де обидва, розташувавшись на лежаках, підспівують пародії на пісню групи "Ленінград" - "В Пітері - пити!" Власне, в їх версії це звучало дещо інакше - "З Павликом - пити"! У пісні замість слова Пітер звучать то "Павлик", то "Шурик". І звичайно, їхні прізвища.

Та найбільше обох спортсменів знають через гучну вечірку яку вони влаштували в Монте-Карло відразу після провального виступу збірної Росії на Євро-2016. За п'яний банкет, на якому шампанське в буквальному сенсі лилося рікою, Кокорін с Мамаєвим заплатили "нехілу" суму - 250 тисяч євро. До слова, в ресторан, де гуляли футболісти, кошики з шампанським заносили і роздавали присутнім під гімн РФ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, німецький вболівальник показав, як треба приходити на футбол.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мати форварда туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду, звинуваченого у зґвалтуванні, піднімає маси на захист сина.

Також "Знай.ua" писав, що через секс-скандал Роналду "Ювентус" втрачає капітал