У Росії чемпіон UFC Хабіб Нурмагомедов ризикує стати законодавцем трендів. Одні шокуючий флешмоб, який пов'язаний з його зовнішністю, вже з'явився в мережі.

В інтернеті з'являються пропозиції по поломки вух. У багатьох з них використовується фотографія Хабіба Нурмагомедова і навпаки, до постів про його перемогу додають хештег "ломаюушинедорого" і "ломаюушибезболи".

Известно, що спортсмен Хабіб Нурмагомедов зламав хрящі на вусі під час тренувань і на змаганнях з вільної боротьби.

У мережі вартість незвичайної послуги варіюється від 500 до 1200 рублів.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наголошується, що зламати хрящ на лівої вушної раковини завжди дорожче. Тому що при водінні автомобіля видно завжди саме її.

Майстри з "ламання вух" виставляють фотографії зі своїми "роботами" і вуха насправді схожі на вареники. При цьому своїм клієнтам вони обіцяють анонімність і відсутність болю. Перед самою процедурою проводиться знеболюючий укол.

Відеоролик не рекомендується для перегляду чутливим, слабкодухим і особам, які не досягли 18 років.

Раніше повідомлялося, що в Лас-Вегасі відбувся бій UFC, в якому зійшлися ірландець Конор Макгрегор і росіянин Хабіб Нурмагомедов. Перемогу здобув боєць з Росії задушливим прийомом у 4-му раунді.
По закінченні бою сталася бійка.

Після того, як бій був зупинений, так як Макгрегор здався після задушливого прийому від Нурмагомедова, росіянин не захотів просто так завершувати поєдинок. Він вирішив підійти до ірландцю, але його не пустили.

Потім Хабіб перестрибнув через огорожу і напав на членів команди Макгрегора, у результаті чого почалася бійка.

Потім бійня перенеслася в октагон. У підсумку в ситуацію втрутився голова UFC Дана Уайт і поліція. На Макгрегора накинувся з залу навіть боєць з Чечні Зубайра Тухугов, якого вчасно відвели.

Нагадаємо, Макгрегор - Нурмагомедов: перемога Хабіба, масова бійка, затримання поліцією - все найцікавіше.

Як повідомляв "Знай. ua", Нурмагомедов в шапці "Ukraine" змусить вас здивуватися.

"Знай. ua" писав, що американський боєць UFC різко висловився на адресу Нурмагомедова.