В одному з нічних клубів Сан-Франциско традиційне танцювальне шоу обернулося мільйонами переглядів на відеохостингах. Місцева епатажна drag queen станцювала в костюмі Волдеморт і вступила в сутичку з іншим чаклуном. Вийшло так ефектно, що глядачі тепер вимагають світове турне з цим номером.

Виступ Волдеморта стало частиною традиційного нічного шоу в клубі OASIS міста Сан-Франциско. Спершу Florida Man з'явилася в звичному для Волан-де-Морта вбранні, але зовсім скоро почала скидати зайве і залишилася лише колготках і боді.

Фанати всесвіту "Гаррі Поттера" ще не бачили головного лиходія саги в подібному амплуа. Але далі більше.

Травесті втілення Волан-де-Морта вступив у сутичку на чарівних паличках з якимось чарівником. Який, до речі, був в мантії і топлес.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Вийшло феєрично і публіка була просто у захваті від такого барвистого і яскравого шоу. У своєму твіттері Florida Man пише, що така увага до номеру стало несподіванкою.

Раніше повідомлялося, що справжні фанати поттеріани знають, що свято створений у пам'ять про епічному битві, коли Гаррі Поттер переміг Того-Кого-не-Можна-Називати. За змістом, саме 2 травня 1998 року відбулося епічне протистояння. Виходить, що сьогодні фанати святкують не просто річницю, а пристойний ювілей.

Сама письменниця Джоан Роулінг каже, що завжди знала, що в книзі буде сцена, де Гегрід виносить Гаррі – живого, але виглядає мертвим – з лісу.

Також Роулінг відкрила таємницю, що у фінальній битві також повинен був загинути глава сімейства Візлі – Артур. Потім письменниця передумала і "вбила" іншого хорошого персонажа – Римуса Люпину.

Крім того, автор Поттеріани хотіла вбити і Рона Візлі.

Нагадаємо, Всесвітній день Гаррі Поттера: невідомі факти, які повинен знати кожен.

Як повідомляв "Знай. ua", Дамблдор – це смерть та інші теорії про Гаррі Поттера, які все пояснюють. найцікавіші теорії фанатів Гаррі Поттера.

"Знай. ua" писав, що королева шансону перетворила свою дочку в Воландеморта. Пізніше Успенська вирішила обстригти налисо свою дочку.