Уже п'ятий рік поспіль мешканка Нідерландів Келлі Бекерс не приймає ніякої їжі. Дівчина страждає від рідкісного недугу.


Лікарі шокували її діагнозом вже давно, але й досі не знають, що робити – мова йде про "хронічну ідіопатичну кишкову псевдообструкцію". Саме через це у пацієнтки повністю порушилося нормальне функціонування травної системи.

Починаючи з 21 року вона може харчуватися тільки за допомогою вливання спеціальних речовин у вену. Тому доводиться нікуди не виходити з дому без калоприймача, трубка для очищення жовчі стирчить просто з тіла.

"…я була на порозі смeрті. У мій катетер, розташований всього в трьох сaнтиметрах від серця, потрапила інфeкція. Батьки вже попрощалися зі мною…", - зізнавалася вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще


За їжею дівчина справді скучила: хочеться, як всі нормальні люди сісти за обідній стіл з родиною, чи друзями. Але лишається тільки важко працювати, аби оплатити лікування. Нещодавно Келлі вирішила читати лекції студентам університетів та учням шкіл, розповідаючи про свою хворобу. Інколи навіть допомагає у спортивному клубі і навіть переїхала жити окремо від батьків.


Однак для цього їй довелося виконати одну умову - завести терапевтичну собаку. Що вона і зробила, назвавши вихованця Ліфке.


Дивіться: українка страждає від невідомої науці хвороби


Нагадаємо, вчені довели, що тривала апатія провокує безумство.
Як повідомляв Знай.ua, активісти благають врятувати життя важкохворій дівчині.
Також Знай.ua писав, Віктор Павлік розповів, як страшна хвороба "скосила" сина за тиждень.