Сінгапур був визнаний найкращою країною для роботи і життя.
Цими даними поділилися творці опитування Expat Explorer, проведеного банком HSBC, повідомляє Bloomberg.

Проте варто відзначити, що за рівнем заробітків для приїжджих Сінгапур займає всього лише 5-е місце. Середня зарплата в цій країні для зарубіжних спеціалістів становить 162,2 тис. доларів в рік. Найбільше отримують експати у Швейцарії - 202 тис. доларів в рік. Потім в рейтингу йдуть США (185,1 тис. доларів), Гонконг (178,7 тис. доларів) і Китай (172,7 тис. доларів).

Сінгапур

Сінгапур зайняв лідируючі позиції по співвідношенню якості життя і рівня доходів. За ним ідуть Нова Зеландія, Німеччина, Канада. З-за великих витрат на утримання сім'ї Швейцарія займає 8-е місце.

В категорії гендерної рівності лідирує Швеція. А Нова Зеландія, Таїланд та Іспанія дозволяють здобути максимальну кількість досвіду.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

45% опитуваних людей, що працюють за кордоном впевнені, що така ж робота, яку вони роблять на батьківщині, при переїзді в іншу країну цінується вище. Якщо вірити результатам даних HSBC, після переїзду працівники можуть у середньому отримати надбавку в розмірі 21 тис. доларів річного доходу.

Нещодавно в Інтернеті з'явився рейтинг найбільш лучгих готельних брендів.

Раніше на Знай.uа був опублікований список кращих пляжів світу.

Також портал Знай.uа поділився про те, як вибрати подорож по знаку зодіаку.