Домашня левиця напала на господаря та пошматувала його так, що лікарі ледве врятували.

Інцидент стався в мексиканському місті Сьюдад-Хуарес. Про це інформує Associated Press.

Хижа тварина у кривавій сутичці відкусила господарю йому колінну чашечку і поранила горло.

левиця

Біла левиця разом з ще одним левом і тигром жили в будинку 41-річного Еріка Ное Ромеро Мераза в багатому районі. Господар не боявся цих хижаків, не дивлячись на те, що розумів про їх природу.Чоловік дозволяв їм розгулювати по двору.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але одного разу поліцейські виявили Мераза закривавленого і ледь живого на підлозі в своєму будинку. Чоловік отримав численні укуси, ноги та руки були пошматовані, навколо ріки ркрові, а одна колінна чашечка взагалі була відірвана. Також на шиї потерпілого виявили 20-сантиметрову глибоку рану.

дикі тварини в домі

Чоловіка у важкому стані терміново госпіталізували. Левицю, яка напала на господаря, виявили у дворі, її лапи та морда були в крові.

Обережно! Фото 18+

Як виявилося, жодна з тварин у дворі постраждалого не була зареєстровано офіційно. Влада вилучили хижаків і шукає їм новий притулок, це буде в заповіднику або сафарі-парку.

Нагадаємо, у зоопарку штату Новий Орлеан ягуар виравався на волю. Він нападав на усіх на своєму ляху. Єертвами хижої тварини стали чотири альпаки та дві лисиці, також поранив ще кількох вихованців звіринцю.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Харковом трьох дітей ледь не загриз скажений кіт. Дітей доставили до лікарні з численними укусами.

Також Знай.uaльвы писав, що У Ленінградській області в місті Сясьстрой пітбуль врятував свою 11-річну господиню від ґвалтівника. Про це розповіла співробітникам правоохоронних органів мати врятованої дівчинки.

Дивіться: Леви та леопарди живуть у квартирі