Стало відомо, що сторінку дружини футболіста Павла Мамаєва Алани в соціальній мережі Instagram зламали невідомі користувачі. При цьому раніше передбачалося, що вона сама видалила свою сторінку в соцмережі.

Про це розповіла сама Мамаєва у Stories вже на іншій сторінці Instagram під назвою plastika_rf.

"Не знаю, що сталося, але мою сторінку зламали, так що звертаюся до вас з цієї. Так що все, що там буде публікуватися, це не моє. Мабуть, загрози шантажистів прийшли в дію", — розповіла дівчина на відео.

Алана Мамаєва

Раніше повідомлялося, що дружина півзахисника ФК "Краснодар" Павла Мамаєва, який разом із форвардом "Зеніту" Олександром Кокоріним побив чиновника і напав на перехожого, отримала анонімні погрози з вимогою грошей.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дружина Мамаєва Алана виклала листування з погрозами в мережу. Так, невідомий обіцяє викласти компромат на сім'ю футболіста, якщо не отримає від неї грошей.

Напередодні нападник "Зеніту" Олександр Кокорін і півзахисник "Краснодара" Павло Мамаєв побили чиновника і напали на перехожого, який виявився водієм ведучої Першого каналу Ольги Ушакової.

"Інцидент за участі російських футболістів взято під особливий контроль. FIFA дуже уважно стежить за всіма світовими ЗМІ, у нас є багато російськомовних співробітників, які відслідковують подібні новини", - зазначило джерело.

FIFA може накласти санкції чи заборонити участь у єврокубках і міжнародних змаганнях для обвинувачених футболістів.

Павло та Алана Мамаєви

Нагадаємо, що Тверський суд Москви заарештував російського футболіста Олександра Кокоріна на два місяці — до 8 грудня.

Як повідомляв портал Знай.uа, юрист Умалат Сайгітов, який раніше взявся захищати інтереси гравців Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, відмовився від роботи у даній справі.

Також портал Знай.uа писав, що у Москві заарештували ще одного футболіста у справі скандально відомого Павла Мамаєва та Олександра Кокоріна. Під варту взяли Олександра Протасовицького.