Нещодавно президент Росії Володимир Путін здійснив візит до Сочі, після чого в соціальних мережах піднялася хвиля обговорення. Так, користувачів спантеличила і розсмішила зовнішність кремлівського засідателя.

На своїй сторінці в Twitter журналіст Дмитро Смирнов прикріпив його спільне фото з президентом Єгипту Абделем Фаттах ас-Сісі і підписав: "Путін, Сісі і "Кортеж": Президент Єгипту рахує в розумі, чи по кишені йому цей "Аурус".

Разом з тим відомий політичний технолог Олексій Голобуцький наглядово помітив, що зовнішність російського президента підозріло змінилася. Він не виключає, що в Сочі на зустріч приїхав черговий двійник Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні до ас-Сісі відправили якогось підозріло волохатого Путіна замість звичної лисої версії на півтори запорошених волосини", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Путін йде з Донбасу

У стінах Кремля з'явилася інформація про те, що незабаром Росія і Сполучені Штати укладуть масштабну угоду по Україні, в результаті якої Москва залишить у спокої Донбас. Гучний анонс робить наближений до Кремля Telegram-канал "Незигар". Ресурс звертає увагу читачів відразу на декілька новин, які одна за одною спалахнули в інформаційному просторі.

Нагадаємо, Путін відчайдушно намагається вирости. Предметом насмішок стали фотографії Путіна із зустрічі з президентом Хорватії Коліндою Грабар-Китарович.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", глава Кремля йде на хитрощі, аби здаватися вище. Зріст Путін становить 1,7 метра, але він дуже сильно змінюється в залежності від того, з ким він зустрічається на офіційних заходах.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що секрет туфель Путіна розкрили однією картинкою.