Мешканка Китаю так часто та активно використовувала свій смартфон, що внаслідок цього у неї відмовили пальці.

Протягом тижня китаянка грала у мобільні ігри на смартфоні, а коли отямилася, було вже надто пізно. Прихильниця ігор потрапила в лікарню тим самим показавши всю небезпеку та загрозу, яку несе в собі розумний гаджет.

Технічний прогрес та близьке співжиття з великою кількістю розумних гаджетів, не тільки ускладнюють людське існування, але й створюють нові небезпеки.

Якщо більшість власників смартфонів навчилися виявляти віруси, які крадуть у них гроші, то до такої ситуації, в якій опинилася жителька китайської провінції Хунань, навряд чи хтось міг бути готовий.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У вівторок, 23 жовтня, ЗМІ опублікували історію жінки, яка звернулася до лікарні з незвичайною скаргою.

За тиждень до звернення у лікарню, китаянка взяла на роботі відпустку і вирішила, що весь свій вільний час вдома присвятить іграм на смартфоні.

Відомо, що протягом тижня жінка тільки те й робила, що спала і грала в мобільні додатки.

Протягом певного часу китаянка почала відчувати різкі підозрілі болі в правій руці. До кінця тижня кисть повністю перестала функціонувати, тому любителька мобільних ігор змушена була терміново звернутися до лікарні.

Після огляду лікар діагностував у жінки теносіновіт - це захворювання опорно-рухового апарату, яке супроводжується запаленням сухожилля через його артрофацію. Тобто пацієнтка так рідко рухала своїми пальцями, що вони спаралізувалися.

На щастя для хворої, теносіновіт лікується звичайними фізичними вправами та активністю уражених кінцівок, а в особливих випадках - гормональними ін'єкціями.

Тому дуже скоро жінка знову зможе тримати свій смартфон всіма п'ятьма пальцями правої руки, проте лікар застеріг її від такого активного використання гаджетів.

Нагадаємо, раніше китаянка показала свої нутрощі всьому світу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що китаянка тричі змінювала iPhone X - всі вони були расистами.

Також "Знай.uа" писав, про те, що китаянка дала майстер клас з "продуктового" макіяжу.