У Китаї озброєна ножем 39-річна жінка проникнула на територію одного з дитячих садків та накинулася на його вихованців. Діти в той час робили зарядку на вулиці.

Про це повідомляють китайські ЗМІ.

За останною інформацією, було поранено щонайменше 14 дітей. Постраждалих доставили в лікарню.

Жахливий інцидент стався вранці в п'ятницю, 26 жовтня, в китайському місті Чунцин.

Нападницю знешкодили охоронці. Чому жінка зважилися на такий вчинок - невідомо. Проте джерела стверджують, що зловмисниця вирішила таким способом «помститися суспільству» після того, як гучно посварилася з чоловіком.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У мережі опублікували відео з моментом арешту злочинниці.

Варто зазначити, що випадки нападу дорослих на дітей в Китаї не рідкість. Тільки в цьому році у Китаї відбулося два подібних напади.

Нагадаємо, раніше неадекват убив перехожих. У Франції заговорили про черговий теракт. У паризькому передмісті Трапп невідомий напав з ножем на перехожих. Нападника одразу ж нейтралізували поліцейські.

Про це повідомляє Очевидці повідомили: чоловік кричав "Аллах Акбар". Поліцейські випустили в нього кілька куль.

В результаті нападу одна людина загинула на місці, ще двох госпіталізували з серйозними пораненнями.

Наразі іншої інформації про напад немає. Всі деталі з'ясовуються.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо про нові подробиці різанини шаблею у Києві.

Напередодні поліцейські столиці затримали чоловіка, який у Подільському районі шаблею поранив хлопця. За фактом нападу було відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Києва.

"За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до семи років позбавлення волі", – пояснюють правоохоронці.

Також "Знай.uа" писав, про те, що у Путіна пояснили різанину в школі: соцмережі лютують.