У Краснодарському краї Росії пройшли сильні зливи. Рівень води в окремих місцях досягав двох метрів. Основний удар припав на Туапсинський і Апшеронський райони, а також Сочі.

Після сильних дощів затопило відразу кілька населених пунктів. Крім того, в ряді селищ Великого Сочі зійшли селі, припинено рух по федеральній автотрасі. У Туапсинському районі порушилося залізничне сполучення, а також сталося обвалення автодорожнього моста через річку Макопсе.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на уточнені дані екстрених служб, в результаті стихії постраждало 66 осіб, шість з них загинули, невідома доля двох осіб.

На тлі цього в Краснодарському краї Росії після злив і повені ввели режим надзвичайної ситуації в Сочі, Апшеронському і Туапсинському районах.

На даний час 75 осіб, з них 73 дитини, залишаються в семи пунктах тимчасового розміщення. Місцева влада запевнила, що відновлено залізничне сполучення між Краснодаром і Сочі і рух по трасах Майкоп - Туапсе і Джубга - Сочі.

Однак місцеві жителі не настільки оптимістичні. За їхніми словами, вони опинилися в пастці. Почався дефіцит бензину - на кожен автомобіль нібито відпускають тільки 20 літрів. При цьому водії годинами стоять в черзі. Палива залишилося максимум на 6 днів.

Тисячі росіян залишаються також без електрики і засобів зв'язку. До того ж, забезпечення продуктами і водою також бажає кращого.

Нагадаємо, в Росії у Краснодарському краї через сильні зливи почався паводок, стихія влаштувала справжнє пекло.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Індію поглинула жахлива повінь, жертвами якої стали сотні тисяч жертв.

Також "Знай.ua" писав, інтенсивні зливи в Китаї викликали масштабні повені, кількість постраждалих за лічені години досягла 40 тисяч.