Двоє людей травмовані в результаті аварії, у яку потрапив кортеж прем'єр-міністра Великобританії Терези ​​Мей.

ДТП сталась у Бельгії на автомагістралі Е42. Про це повідомляє Mirror.

У п'ятницю, 9 листопада, прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей, яка перебуває з візитом в Бельгії, потрапила в аварію по дорозі на військове кладовище Сен-Сімфор'єн. Разом з Мей в машині знаходився прем'єр-міністр Бельгії Чарльз Мішель.

Обидва політики в результаті інциденту не постраждали. Проте двоє поліцейських були травмовані, їх доставили до лікарні.

Видання повідомляє, що аварія сталася з вини мотоцикліста, якому довелося зробити екстрений маневр.

Поліція не вважають подія навмисним, називаючи його нещасним випадком.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Повідомляється, що Тереза ​​Мей та Чарльз Мішель відвідали військове кладовище Сен- Сімфор'єн, де пройшли заходи з нагоди 100-річчя з дня закінчення Першої світової війни.

На кладовищі містяться могили 284 німецьких та 229 солдатів Співдружності, в основному ті, хто загинув під час битви під Монсе.

Нагадаємо, наприкінці жовтня в дорожньо-транспортну пригоду потрапила віце-прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло. В результаті зіткнення автомобіля екс-глави польського уряду з автомобілем Peugeot, яким керував 77-річний чоловік, Беата Шидло не постраждала. У той же час в ДТП пошкоджено три автомобілі, але ніхто з учасників аварії не постраждав.

Це не перша аварія, в яку потрапляє польський віце-прем'єр. Півтора роки тому Шидло потрапила в ще одну ДТП, в результаті якої Беата Шидло отримала травми і протягом майже двох тижнів перебувала в лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 8 грудня 2017 року прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло оголосила про свою відставку, політичний комітет правлячої партії "Право і справедливість" прийняв її.

Також "Знай.ua" писав, державний секретар в міністерстві оборони Польщі Барош Ковнацкі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду