У понеділок, 19 листопада, в Японії затримали главу альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi — через фінансові махінації.

Про це повідомляє Hromadske.UA.

Карлос Гон багато років занижував дані про розмір своїх премій та використовував активи компанії у власних цілях.

Наразі правоохоронці не розголошують подробиці інциденту.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, днями в Монако на вимогу прокуратури князівства затримали скандального російського мільярдера Дмитра Риболовлєва.

Дмитро Риболовлєв
Дмитро Риболовлєв

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на офіційне повідомлення з Монако.

Цю подію активно обговорює громадськість, спливають усе нові й нові компромати на скандального мільярдера.

Як виявилося, "спонсора наркоманів" Дмитра Риболовлєва поліція князівства Монако заарештувала за "корупцію, торгівлю впливом та втручання в особисте життя". Дмитро вивів з Росії на Захід кілька мільярдів доларів, купивши громадянство Кіпру і футбольний клуб "Монако".

Дмитро Риболовлєв
Дмитро Риболовлєв

"В ході розлучення оплатив послуги сибірських шаманів "Міші Магніту" і "Миколи з бубонцями", щоб ті напустили порчу на дружину, оскільки не бажав ділити статки з Оленою Риболовлєвою, а через арт-дилера Іва Був'є скупив 38 картин за $ 2 млрд", - коментують у мережі.

Раніше Знай.uа писав про те, що у неділю, 22 жовтня, завершився сімнадцятий етап сезону Формули-1 - Гран-прі США.

Пілот Мерседеса Льюїс Гемільтон став переможцем гонки на автодромі Траса Америк. Для британця ця перемога стала вже дев'ятою в поточному сезоні і 62-ю в кар'єрі. Друге місце за підсумками гонки дісталося Себастьяну Феттелю з Феррарі, а третім став ще один гонщик Феррарі Кімі Райкконен.

Варто відзначити, що фінішну лінію третім перетнув Макс Ферстаппен (Ред Булл), проте пізніше гонщик отримав 5-секундний штраф за виїзд за межі траси з отриманням переваги, внаслідок чого позбувся подіуму.

Також Знай.uа повідомляв, що британський гонщик Мерседеса Льюїс Хемілтон показав кращий результат на третьому тренуванні Гран-прі Японії Формули-1.