Днями в Монако на вимогу прокуратури князівства затримали скандального російського мільярдера Дмитра Риболовлєва.

Дмитро Риболовлєв
Дмитро Риболовлєв

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на офіційне повідомлення з Монако.

Цю подію активно обговорює громадськість, спливають усе нові й нові компромати на скандального мільярдера.

Дмитро Риболовлєв
Дмитро Риболовлєв

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як виявилося, "спонсора наркоманів" Дмитра Риболовлєва поліція князівства Монако заарештувала за "корупцію, торгівлю впливом та втручання в особисте життя". Дмитро вивів з Росії на Захід кілька мільярдів доларів, купивши громадянство Кіпру і футбольний клуб "Монако".

"В ході розлучення оплатив послуги сибірських шаманів "Міші Магніту" і "Миколи з бубонцями", щоб ті напустили порчу на дружину, оскільки не бажав ділити статки з Оленою Риболовлєвою, а через арт-дилера Іва Був'є скупив 38 картин за $ 2 млрд", - коментують у мережі.

Виявивши, що переплатив, Риболовлєв зажадав у Був'є повернути $ 1 млрд. Почалася серія судів, в ході яких Дмитро давав хабара квитками в VIP-ложі (€ 400 тис) на матчі своєї команди міністру юстиції Монако і главі місцевої поліції.

Дмитро Риболовлєв
Дмитро Риболовлєв

Князь Альбер II видворив хабарника з князівства. Гроші, що залишилися, витратив на топ-моделей Тетяну Дягілєва і Дарину Строкоус, особистий Airbus-319 ($ 90 млн), 110-метрову яхту, записані на доньку грецькі острови Скорпіос і Спарти ($ 100 млн).

Куплений у Дональда Трампа за вдвічі завищеною ціною палац Maison de L'Amitie ($ 95 млн) у флоридському маєтку з 145-метровим пляжем "збіднілому" фігуранту списку Forbes довелося знести через цвіль, яка атакувала будівлю.

Дмитро Риболовлєв
Дмитро Риболовлєв

Нагадаємо, в Монако на вимогу прокуратури князівства затримали російського мільярдера Дмитра Риболовлєва.

За даними Le Monde, олігарху інкримінують корупційну діяльність та "торгівлю впливом", в житловому комплексі в Монте-Карло, де розташована його квартира, провели обшуки.

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Риболовлєв – власник ФК "Монако", який у 2014 році домовився про допомогу у фінансуванні футбольного клубу в обхід загальних правил. Сума інвестицій сягнула 1,4 мільярдів євро.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитро Риболовлєв став фігурантом розслідування про корупцію та торгівлю впливом.