Відомий російський міліардер, власник футбольного клубу "Монако" Дмитро Риболовлєв, затриманий в Монако.

Цю інформацію повідомляє видання Le Monde.

Колишнього власника "Уралкалія", який займає 18-у сходинку в списку найбагатших бізнесменів Росії за версією Forbes, затримали у вівторок, 6 листопада, з санкції суду. Вранці в його будинку та інших місцях провели обшук.

Як повідомляє видання, бізнесмен став фігурантом розслідування про корупцію та торгівлю впливом, яке почала рік тому Генпрокуратура Монако.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, заарештований у травні в Росії співвласник групи "Сума", російський мільярдер Зиявудин Магомедов нагадав про себе скандальною заявою з СІЗО. Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення відповідального секретаря Громадської спостережної комісії (ОНК) Москви Івана Мельникова. За словами останнього, Зиявудин поскаржився на одноманітність музики, яка грає в СІЗО під час прогулянок.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", підприємство мільярдера і порадника президента Юрія Косюка (ТОВ "Вінницька птахофабрика") 1 листопада отримало 618 мільйонів гривень бюджетних дотацій. А всього за рік – 812 мільйонів гривень. Ця інформація напередодні була опублікована на веб-порталі використання публічних коштів Е-data.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в мережу потрапили кадри падіння вертольота власника футбольного клубу "Лестер Сіті". На борту на момент катастрофи знаходився ймовірно не тільки сам Вишай Шривадданапрабха, але і два його помічника і кілька пілотів.