Джордж Буш-старший помер у віці 94 років. Причини смерті на даний момент не уточнюються. Світові політики висловили свої співчуття та повагу.

"Меланія і я приєднуємося до скорботної нації, щоб оплакувати втрату колишнього президента Джорджа Буша, який помер минулої ночі. Завдяки своїй автентичності, дотепності і непохитної відданості віры, сім'ї та країні, президент Буш надихнув покоління своїх колег на державну службу, щоб, за його словами, «тисячами іскор» висвітлити велич, надію і можливості Америки для світу", – йдеться у заяві Білого дому й на офіційній сторінці Трампа у Twitter.

"Не стало колишнього президента США Джорджа Буша-старшого. Людина-історія, за президентства якого світ побачив завершення холодної війни. Людина-епоха, на очах якого Україна відновила свою незалежність. Наші щирі співчуття його родині та близьким, всьому дружньому народу США", – написав написав у соціальних мережах президент України Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Хілларі і я сумуємо через смерть президента Джорджа Буша, і дякуємо за його великий довгий термін служби, любові і дружби. Я вдячний за кожну хвилину, яку провів з ним і завжди буду пам'ятати нашу дружбу, як один з найбільших подарунків у моєму житті", – написав екс-президент США Білл Клінтон.

"Президент Буш був справжнім другом Великобританії і надійним партнером двох прем'єр-міністрів. Ми будемо дуже сумувати за його майстерному управління, мудрості і дружбу. Сьогодні ми висловлюємо наші найглибші співчуття його родині та американському народу", – йдеться у заяві прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей.

Нагадаємо, що Джордж Буш-старший помер 30 листопада ввечері. Про це заявив його син Джордж Буш-молодший у Twitter.